Christel

Ik ben behandeld bij Æquilibrium voor schouder en nekklachten, ribklachten. De klachten zijn behandeld door toepassing van een combinatie van lichaamsacupunctuur, massages en kinsiotape. Het
resultaat is dat ik voelbare veranderingen waarnam, minder hoofdpijn heb en minder last van pijn in mijn nek. Ben erg tevreden over de behandelingen, deskundig én goed advies! Maar wat ik ook als erg prettig heb ervaren is de persoonlijke en hartelijke benadering bij Æquilibrium. Kan het iedereen aanraden met nekklachten om een afspraak te maken. Maar ook tijdens mijn zwangerschap heb ik veel baat gehad betreft de behandeling van mijn pijnlijke ribben. Deze pijn in mijn ribben is na 2 behandelingen ook niet teruggekeerd. Wat ik ook erg prettig vond dat was de tape welke werd gebruikt om de druk te verlichten van de ribben.

Christel

Yvonne Jebson

Ik had al jaren last van aften in de mond. Hiervoor ben ik behandeld bij Æquilibrium met homeopathische druppels, lichaamsacupunctuur en auriculo. De reactie op de druppels vond ik heftig. Met de lichaamsacupunctuur heb ik goede resultaten. De aften zijn binnen 1 dag minder pijnlijk en verdwijnen sneller. Momenteel heb ik een auriculo behandeling, ook met goede resultaten. De aften hebben in aantallen afgenomen en hopelijk verdwijnen ze helemaal. Bij Æquilibrium verdiepen ze zich in je probleem en bereiden ze zich goed voor op de bijbehorende behandelmethode.
Ik heb ook goede resultaten bij de nek en schoudermassages. Ik krijg goede tips mee voor houding en oefeningen die ik zelf kan doen.

Yvonne Jebson

Wilt u ook iets achterlaten, vul dan het onderstaande formulier in.

* = Verplicht Veld

Wat is uw volledige naam?

Vul in uw volledige emailadres

Beschrijf Æquilibrium in een paar woorden


Wat kunt u vertellen over onze dienstverlening?


Selecteer uw foto, zodat we deze kunnen gebruiken (niet verplicht)

* Ik ga ermee akkoord dat deze testimonial kan worden gepubliceerd.