Toen ik, Rita Blokzijl, in 2003 de praktijk in Silvolde startte, bestond een behandeling voornamelijk uit verschillende vormen van oosterse en westerse massages en bewegingsadviezen (oefeningen). Omdat ik de natuurgeneeskunde erg interessant vind, ben ik verder gaan studeren en ondertussen mag ik mijzelf dan ook Natuurgeneeskundig therapeut noemen.

De disciplines waar ik nu gebruik van kan maken zijn: auriculo (ooracupunctuur), (lichaams)acupunctuur, homeopathie, voedingsadvies & -begeleiding, cupping, medical taping en natuurlijk nog altijd de vele massagevormen. Hierdoor kan ik ook veel meer klachten behandelen.

Waar ik me eerst voornamelijk bezighield met spierpijn, gewrichtspijn, huidpijn of het behandelen van bewegingsbeperking, bied ik nu ook behandelingsmogelijkheden voor diverse andere klachten. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: buikpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen, overgangsklachten, voedingsintolerantie, verslavingen of ouderdomsklachten.

Behandeling op maat

In de praktijk passen we een grote variatie aan behandelingen toe, geheel afgestemd op de aard van uw klachten.

Uiteraard betekent dit niet dat ik alles kan oplossen, maar wel dat ik samen met u klachten kan verminderen of laten verdwijnen. Uiteraard is voor genezing ook altijd een bijdrage van u zelf nodig. Ik kan daar de aanzet voor geven en erbij adviseren.

afb2